Det helsvenska alternativet till lågkostnadsländer

narbild1_hyssHyss AB kontraktstillverkar formsprutade plastdetaljer med en eller flera plastkomponenter (äkta 2K) till attraktiva priser. Med egna patenterade verktygssystem tillverkar företaget också dels 2K-verktyg i stål till halva priset jämfört med konkurrenter, dels vanliga produktionsverktyg till priser som från lågkostnadsländer. Allting görs i Sverige med högkvalitativa material och utrustning. Med nya idéer och flexibla lösningar i kombination med erfaren och kunnig personal har företaget både nyhetens behag och traditionens tyngd.


Innovation teknik

inspektion_hyssHYSS AB arbetar alltid med det senaste inom teknik, och utvecklar ständigt bättre och effektivare metoder, för lägre pris och högre kvalitet. Målsättningen är att ligga i utvecklingens framkant. Allt för att öka våra kunders konkurrenskraft, både vad gäller pris och kvalitet.

Kvalitet

Verksamhetens ledstjärna är att ge kunderna bästa tänkbara kvalitet till rätt pris. Leveranser ska ske i utsatt tid och kvaliteten den som förväntas. Verksamheten bedrivs i enlighet med ISO 9002.